14 koncerata na kojima će nastupiti najistaknutiji džez muzičari Srbije i gosti iz inostranstva

Tokom predstojećeg vikenda, 2. i 3. jula, u Botaničkoj bašti Jevremovac biće održano 14 koncerata na kojima će nastupiti najistaknutiji džez muzičari Srbije i gosti iz inostranstva u okviru festivala Jazz in the Garden 🎶🎵🎷.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Ticket Visiona ili preko onlajn platforme, kao i na blagajni Botaničke bašte.

Oba dana kapije Botaničke bašte za posetioce će biti otvorene od 15.30 časova, a program počinje u 16.00 č. nastupom Ivana Radivojevića & No Room For Squares.  

Foto: Redportal.rs/Ivana Čutura

U subotu 2. jula na Main stage-u kod Staklene bašte koncerti počinju u 17.00 časova, a prvi će nastupiti Vladimir Maričić Quartet, potom bend Naked i od 20.30 posetioce očekuje uzbudljivi program berlinskog sastava Jazzanova Live.

Na Garden stage-u će se od 16.30 č. odvijati ne manje atraktivan program, u okviru koga će nastupiti Dragan Ćalina Quartet, sekstet Dragana Milovanovića, a od 19.30 James Brown Tribute Belgrade 😎🎷.

Foto: Redportal.rs/Promo

Drugog dana festivala, 3. jula, publiku očekuje interesantan spoj džeza, hip-hopa i repa, tako da će gost na koncertu benda Manivi biti Skaj Vikler. Program na Main stage-u će biti nastavljen u istom stilu, pa će se kvartetu Maxa Kochetova priključiti popularni reper Marčelo. Festival će koncertom od 20.30 č. zatvoriti jedna od naših najboljih džez pevačica Jelena Jovović, koja će nastupiti sa bendom Jazz Junction.

Foto: Redportal.rs/Promo

Program na Garden stage-u u 16.30 č. otvara sastav Supersi, potom istaknuti predstavnici alternativne džez scene Bosque Sound Community, a od 19.30 kvintet Uglješe Novakovića.

Najveće iznenađenje poslednjih decenija na domaćoj džez sceni, festival koji je prošle godine preko noći osvojio publiku i muzičare i doveo u bajkoviti ambijent beogradske Botaničke bašte hiljade posetilaca na putu je da stane u red najpoznatijih muzičkih dešavanja u Beogradu i Srbiji. Zato požurite po svoje ulaznice i ne propustite sjajan vikend na festivalu Jazz in the Garden! 🎵🎷🎶

Foto: Redportal.rs/Ivana Čutura

Autor: redportal.rs

#Botanička bašta Jevremovac

#Jevremovac

#Muzika

#jazz