Inspirisana flamenko muzikom i kulturom u kombinaciji sa našim melosom

U periodu kad je koncertna sezona stala, muzičar Marko Louis je bio vrlo kreativan i objavio je album Sloboda, zatim na izneneđenje mnogih album sa dečijim pesama Ja se zovem slon, kao i 2 pesme inspirisane filmom Nečista krv 🎵.  Međutim ni tu nije kraj jer je Marko na festivalu Skale predstavio novu pesmu i spot pod nazivom Bonita za Magic records. U spotu se pojavljuje glumica Teodora Dragićević, koju je Marko upoznao prilikom saradnje za Nečistu krv, gde je Teodora imala veoma zapaženu ulogu.

Foto: Redportal.rs/Dragan Jereminov

- Presrećan sam što je Teodora prihvatila poziv da sarađujemo jer je divna, talentovana glumica, koja fantastično pleše, pleni na ekranu a i voli moju muziku 😍. Pesma 'Bonita' je inspirisana flamenko muzikom i kulturom, naravno, u kombinaciji sa našim melosom. Ovo je duet sa vrlo zanimljivom grkinjom Aimiliom Varanaki Varanaki, koja živi u Berlinu i članca je Balkan beat grupe iz Srbije Shazalakazoo. Pesmu je obogatio zvuk saksofona koji je odsvirao moj kum Mario Ševarac, inače član benda Dubioza kolektiv. Tekst je napisala dugogodišnja saradnica Maja Radivojević. Ubeđen sam da će vam se pesma dopasti. Prvi put sa bendom ću je odsvirati na beogradskom koncertu 30.juna u Silosima i siguran sam da će još više zagrejati dobru atmosferu 🎶🎵 - izjavio je zadovoljni Marko Louis.

Spot za pesmu je uradio dugogodišnji Markov saradnik i prijatelj Dragan Jereminov. Snimano je u zanimljivom prostoru kod stare crpne stanice u Dubovcu kod Kovina. U spotu su i profesionalni plesači Nina Mosić i Danilo Fatić

Foto: Redportal.rs/Dragan Jereminov

IZVOR: YT / Magic Records

Marko Louis nastavlja svoju regionalnu turneju Freedom tour by Tuborg. Beogradska publika će uživati u novim i starim pesmama 30. juna u Silosima, mestu koje je skladište beskonačne energije Beograda. Za beogradski koncert Marku će se na bini pridružiti i njegove drage kolege Lena Kovačević, Sky Wikluh, Aleksandra Denda, Stefan Shy Maljković (takmičar aktuelnog IDJ show-a), a atmosferu će prvo zagrejati Markov prijatelj, muzičar Petar Z. Naravno tu je i Markova sestra Maja Louis, sa kojom će izvesti nekoliko zajedničkih pesama, među kojima je i skoro objavljena obrada tatinog velikog hita Gde nestaše one pesme stare.

- U prethodnom periodu sam bio vrlo inspirisan i sada je vreme da sve te nove pesme, kao i stare naravno, uživo predstavim publici 🥰. Bend i ja jedva čekamo da sviramo i da slavimo muziku na pravi način. Moja publika zajedno sa nama uživa na koncertima, zato što zna da ih očekuje dobra atmosfera, luda energija, nezaboravno muzičko putovanje. Radujem se susretima - završava uzbuđeni Marko Louis, koji ovih dana završava i novi album 'Beskraj 2', koji planira da objavi do kraja godine.

Posle beogradskog koncerta Marko stiže u Kraljevo na Jazz festival 1. jula. U međuvremenu ga očekuju brojni koncerti širom regiona.

Karte za koncert u Beogradu se kupuju preko Gigstix sistema.

Autor: redportal.rs

#Aimilia Varanaki

#Bonita

#Marko Louis

#pesma