On i otac su stanovali sami otkako su mu se roditelji razveli

Miloš S, policajac iz Vršca koji je u ponedeljak ujutro iz službenog pištolja ubio u porodičnoj kući oca Gorana S, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, gde je priznao delo, piše Blic.

Porodična tragedija se dogodila u ponedeljak prepodne u porodičnoj kući M. S. u Vršcu. Navodno, njegov pištolj je slučajno opalio i pogodio oca koji je bio sa njim u sobi.

- Mladić je vidno potresen priveden na saslušanje gde je do detalja opisao šta se dogodilo u ponedeljak. On je bio jako uznemiren, plakao je i rekao da je bio izuzetno vezan za oca i da se kaje zbog svega - kaže izvor Kurira i dodaje da se M. S. za sada tereti za ubistvo.

Tužilaštvo je posle saslušanja zatražilo da M. S. bude određen pritvor do 30 dana zbog uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti. U narednom periodu biće ispitani svedoci, ali će se obaviti i balistička veštačenja.

Da podsetimo, M. S. je kao policajac radio dve godine, a u februaru je doživeo tragediju kada mu je umro deka.

- On i otac su stanovali sami otkako su mu se roditelji razveli, dobro su se slagali i bili su bliski. M. S. je izuzetan dečko, svi su potreseni zbog tragedije - rekle su komšije i opisale šta se desilo kobnog dana:

- Odjednom su se začule sirene, a kada smo istrčali u dvorište videli smo kako komšiju iznose na nosilima.

Autor: Blic

#Goran S

#Miloš S

#pančevo

#vršac