Devojka je smeštena u jednoj bolnici u Beograd

Meštani malog mesta u okolini Lazarevca ne mogu da poveruju da se u njihovom komšiluku desilo tako nešto strašno! Reporter Kurira posetio je mestašce u kom je uhapšen mladić jer je navodno pokušao da obljubi devojčicu (14).

U koordinisanoj akciji beogradske policije, podsetimo, u Lazarevcu je uhapšen I.J. (20) koji je u petak, u obližnjem selu Arapovac, pokušao da obljubi 14-godišnju devojčicu.

- U pitanju je jedna divna porodica i ona je divno dete. Ne možemo da verujemo da bi iko mogao da joj uradi tako nešto. Oni su jutros otišli za Beograd na saslušanje i da je posete, tamo leži u bolnici - rekle su komšije. Meštani su ispričali za Kurir da su čuli dve različite priče.

- Ako je istina to što kažu zaslužuje najstrožiju kaznu. Čuli smo dve priče. Prva je ta da je napastvovao, a druga da su njih dvoje bili u vezi i da su njeni bili protivnici jer je on stariji od nje - objasnili su oni.

Osumnjičeni je privreden i određeno mu je zadržavanje u trajanju do 48 sati a danas će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu pod sumnjom na pokušaj obljube nemoćnog lica.

Naime, devojčica je u selu Arapovac sa društvom proslavljala kraj školske godine. Navodno je popila nekoliko piva i sela u auto s njim pa su se odvezli u nepoznatom pravcu i na nepoznatu lokaciju gde je navodno došlo do pokušaja obljube. On ju je potom vratio na mesto odakle su pošli a zatečena je u polusvesnom stanju.

pročitajte još

Raznesen BANKOMAT!

Autor: Kurir

#Proslava

#beograd

#obljuba

#policija