Kraljevskom paru na putovanju pridružili su se i njihovi 7-godišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella

Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka krenuli su na svoje prvo službeno zajedničko putovanje u inostranstvo otkako se Šarlin vratila u javni život kraljevine početkom ove godine.

Kraljevskom paru na putovanju pridružili su se i njihovi 7-godišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella, a porodica se sredinom sedmice uputila u Norvešku na otvaranje izložbe Sailing the Sea of Science u Fram muzeju u Oslu. U obilasku im se pridružio i norveški prestolonasljednik princ Hakon.

Ispred muzeja kraljevski par, koji je nedavno opovrgnuo glasine o problemima u braku, podelio je neočekivani i nežan poljubac.

Foto: Instagram.com/pointdevue

Prošlog meseca princeza Šarlin se osvrnula na glasine povezane s njenim oporavkom te odnosom sa suprugom rekavši lokalnim medijima u Monaku da je i dalje ‘krhka’ otkako se, nakon četveromesečnog boravka u švajcarskoj klinici gde je bila lečena od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti, u martu ove godine vratila u Monako.

- Kad sam se vratila u Kneževinu, svu svoju energiju usmerila sam na svoju decu, muža i svoje zdravlje jer su mi oni prioritet. Moje zdravstveno stanje je još uvek krhko i ne želim brzati. Put je bio dug, težak i tako bolan. Danas se osećam mirnije - rekla je princeza Šarlin za Monako Matin.

Autor: redportal.rs

#albert od monaka

#poljubac

#princ

#princeza

#šarlin od monaka