Crveno-beli vredno rade pred početak nove sezone

Nakon osvojene duple krupe i najboljeg plasmana u Ligi Evrope, crveno-beli nalaze se na pripremama u Sloveniji i danas ih očekuje 1. provera pred početak nove sezone.

Večeras od 19.00 časova crveno-beli igraju 1. meč protiv ekipe Brava, a Nenad Krstičić je izneo očekivanja od nastavka priprema:

- Utisci su odlični. Imamo izvanredne uslove što nam je i najbitnije za ovaj deo priprema. Prvi deo na Zlatiboru smo pregurali. To je bio teži ciklus treninga sa više trčanja. Sada dolazi lepši deo, utakmice i taktički treninzi. Za sada je sve kako treba, zadovoljni smo. Bilo je dosta tehnički i taktičkih detalja. Smatram da je to ono što ćemo potencirati u ovom delu priprema. Snagu i fiziku smo prevazišli na Zlatiboru, sada se pripremamo za prvenstvo - počeo je Krstičić.

ON ističe da su se mladi igrači uz pojačanja fenomenalno prihvaćeni.

- Dobro su se uklopili, sjajni su momci, vredno rade i slušaju. Kao stariji igrači smo tu za sve što treba, da im pomognemo, a oni to prihvataju. Za sada ide sve kako treba. Takođe, i novi saigrači su se odmah uklopili - zaključio je fudbaler.

Prva kontrolna utakmica za pulene Dejana Stankovića biće prenošena na Arenasport 1, ali i na Jutjub kanalu kluba.

Autor: redportal.rs

#FK Crvena Zvezda

#Slovenija

#pripreme