Najsrećniji posetioci osvojili su gedžete iz filma

Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS studija Warner Bros održana je 22. juna u bioskopima CineStar u  Srbiji 🎬. Posebnu pažnju privukla je beogradska projekcija filma i rooftop party u bioskopu CineStar 4DX u Ada Mallu, gde se pojavio veliki broj VIP zvanica iz javnog života Beograda, među kojima su bili, između ostalih: pevačice Lena Kovačević, Naiva i Maja Louis, glumac Ivan Jevtović, slikar Uroš Đurić, muzičar Kralj Čačka, modni dizajner i voditelj Boško Jakovljević, dizajnerka Marija Tarlać, TV lica Jelena Gajšek, Aida Đedović, Duška Vučinić, kao i brojni urednici, novinari i influenseri.

Foto: Redportal.rs/Belkisa Abdulović

Film ELVIS je ostavio na sve snažan i pozitivan utisak, a nakon projekcije okupljeni su uživali na rooftop žurci na terasi, koja pruža sjajan pogled na Beograd, uz plesnu tačku grupe  Swing ’n’ roll, dok je za veselu i razigranu atmosferu bila zadužena DJ Miss Millie 😎. Najsrećniji posetioci osvojili su gedžete iz filma.

- Ostin Batler je potpuno neverovatan i stvarno ljudima baš od srca savetujem da pogledaju film, bilo da se bave umetnošću ili ne, ovo je opšte obrazovanje - izjavila je Lena Kovačević.

Foto: Redportal.rs/Belkisa Abdulović

pročitajte još

NOVI SRBI U NBA! 🏆

- Toliko je verodostojno prenet život Elvisa Prislija - dodaje Teodora Bogdanović, urednica Elle magazina.
- Kada kažemo Elvis Prisli, to je esencija svega što je nastajalo kasnije iz toga - jedan je od komentara.

Foto: Redportal.rs/Belkisa Abdulović

U filmu ELVIS reditelja Baza Lurmana glavne uloge tumače Ostin Batler i oskarovac Tom Henks. Ovo  ostvarenje istražuje muziku i život neponovljivog Elvisa Prislija kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom Tomom Parkerom. Više detalja o filmu i terminima projekcija  može se naći OVDE.

Foto: Redportal.rs/Belkisa Abdulović

pročitajte još

NOVI SRBI U NBA! 🏆

Autor: redportal.rs

#Elvis

#Warner bros

#film