Stanovnici Velike Hoče i Orahovca izrazili su oduševljenje zbog ovoga.

Na sceni na otvorenom u centru Velike Hoče je sinoć izveden Gogoljev komad Ženidba koji je režirao Milan Karadžić. 

Stanovnici Velike Hoče i Orahovca izrazili su oduševljenje zbog ovoga. Jedna meštanka je bila decidna:

- Jako mi se dopala predstava i drago mi je da su meštani Velike Hoče i Orahovca bili u ovolikom broju. Oduševljena sam. Nesumnjivo je da će predstava biti dobra kada su u pitanju takvi glumci. Nisu toliko česte predstave, a ovakvi događaji su od krucijalnog značaja za naše selo i okolinu, da omladina izađe malo. To je ono što je nama potrebno i što nam nedostaje, pa se nadam da će u budućnosti biti više ovakvih događaja.

Predstava je završena uz numeru Poleteo soko sivi glumca Milana Vasića koji je istakao:

- Možda je moj osećaj jači nego njihov. Oni vide poznatu osobu koju vole, a vidim da me vole. Ali, moj osećaj je još jači zato što je to ovde u Velikoj Hoči. Srce je puno. Sa mnogo energije smo igrali danas. Volim da dolazim ovde i rekao sam da je svrha našeg postojanja ova. Nije naša svrha ni Gračanica, ni Mitrovica, ni Leposavić, naša svrha postojanja je ovo - Metohija. Za sve ljude koji su ovom delu Kosova, odnosno Metohije, jer oni nemaju mogućnost kao što imaju Mitrovica, Leposavić, Gračanica gde stalno imaju neka dešavanja, oni nemaju. Zato smo mi tu da im ulepšamo, ne život, ali da im ulepšamo sigurno bar par meseci.

Kraj sezone obeležen je koktelom u loklanoj vinici u Hoči, a jedan od gostiju bio je i proslavljeni srpski fudbaler, sada deo tima italijanske Rome, Nemanja Matić.

Foto: Bunt / Telegram

Autor: Radiokim.net

#Milan Vasić

#nemanja matić

#predstava

#velika hoča