Prvi put sa dedom u Srbiji 😍

Barbara Pravi prošlogodišnja je vicešampiona pesme Evrovizije. Tada je oduševila Evropu svojom pesmom i bila veoma blizu pobede za najbolju pesmu Evrope. I pored toga njena pesma Voilà pevala se širom sveta.

Koliko je emocije Barbara unela u pesmu govori i činjenica da je tokom nastupa plakala što nikome nije moglo da promakne. Ali ono što je možda moglo nekome da promakne je trenutak kada je od Srbije dobila 12 poena. U trenutku radovanja Barbara je u kameru uzvikivala "deda, deda, deda".

Nakon toga se saznalo da je njen deda po ocu Srbin i da ona to rado ističe. Svet je saznao za njeno srpsko poreklo a u jednom od intervjua za srpske medije izjavila je da jedna čeka da poseti Srbiju. Upravo će sada posetit Srbiju i naš glavni grad, i to u društvu dede!

Barbara je na svom Instagramu objavila da u Beograd dolazi 28. juna kada će i nastupiti. Barbara je na Instagramu napisala:

Ovo će biti poseban trenutak za Dedu i mene. Bićemo zajedno u gradu u kojem je odrastao... već sam emotivna! Predivna prilika da dođem i da pevam tamo.

Autor: redportal.rs

#Barbara Pravi

#Francuska

#Srbija

#deda