Pikeu najteže pada činjenica što Šakira želi da se odseli iz Barselone i sa sinovima ode u Majami

U medijima je i dalje glavna tema prekid veze pevačice Šakire i fudbalera Đerarda Pikea. Kako mediji pišu, do raskida je došlo zbog Pikeove preljube, a dok španski mediji špekulišu sa kim je Pike prevario Šakiru, celu situaciju je prokomentirao i prvi čovek FK Barselona Žoan Laporta.

- Pike strašno pati. Mi imamo tu sliku kako su igrači slavni, puni novca i imaju sve što žele, ali su oni svi ljudi poput svih nas. Pike je sjajna osoba, jedan od naših kapetana i puno je dao ovom klubu - rekao je Laporta pa dodao:

- Prolazi sad kroz mnogo toga i sigurno mu nije lako i prijatno. Pike zaslužuje podršku od navijača Barselone, koji ne treba da čitaju sve te gluposti tabloida. On je sjajna osoba i trenutno mnogo pati. Svi mu želimo pomoći i ja ću biti prvi koji će mu dati podršku koju on zaslužuje.

Kako mediji pišu, Pikeu najteže pada činjenica što Šakira želi da se odseli iz Barselone i sa sinovima ode u Majami, gde ima kuću. Fudbaler pokušava da je uveri da ipak ostane u Barseloni.

Pike nakon raskida živi sam u jednom stanu u Barseloni, a kako španski tabloidi pišu do ranih jutarnjih časova ostaje u izlascima i tugu leči alkoholom.

Autor: redportal.rs

#Barselona

#pike

#raskid

#šakira