Zbog skandiranja navijača

Legenda Crvene zvezde Robert Prosinečki smatra da je zabrinjavajuće što navijače Crvene zvezde zvižde Draganu Stojkoviću Piksiju, prenose Novosti.rs.

Prosinečki i Piksi su se, zajedno sa Dikom Stojanovićem, susreli nedavno u Ljubljani gde su "proćaskali" uoči utakmice Slovenije i Srbije.

Iako je Stojković peta Zvezdina zvezda, ipak u poslednje vreme nije dočekan dobrodošlicom od strane severne tribine najvećeg srpskog stadiona:

Slabo sam upućen, niti bih da ulazim u priču. Ne znam ni šta da kažem. Nije normalno! Piksi je bio predsednik, peta zvezda, legenda kluba i posle svega da ima problema sa navijačima i klubom… Opet, nije normalno. Ne bih da detaljišem, iako nemam nikakav problem.

Prosinečki je zabrinut sve većom mržnjom na tribinama:

Ne znam da li je klupski, ili stav sa tribine. Čudne se stvari dešavaju, u navijačkim grupama, pogotovo danas. I ranije je bilo svega, ali sada postaju mnogo, mnogo ozbiljnije… Navijalo se i ranije, međutim, mržnja je sve veća, zabrinjavajuća. Ne ide mi ništa u glavu, možda nisam u temi. Piksi vodi Srbiju na SP, ekipa odlično igra, uspesi za poštovanje i posle svega seletor, veličina, nema podršku. Čudno.

Autor: novosti.rs

#piksi

#prosinecki

#zvezda