Na svom Instagram profilu Olja se obratila Milici putem storija koji je vrlo brzo obrisala.

Milica Pavlović i Ana Nikolić našle su se u centru skandala zbog pesme Provereno.

Nakon što je Milica isprozivala koleginicu u Amidži šouu i ispričala da nije očekivala da će Ana njenu pesmu pevati kao demo, oglasila se Olja Bajrami.

Olja je ispričala da je Pavlovićeva pre par godina i sama uradila sličnu stvar.

Međutim, pošto je i sama imala slično iskustvo, Olja je istovremeno podržala Milicu jer je Pavlovićeva pesmu kupila, pa je samim tim pravda na njenoj strani.

Na svom Instagram profilu Olja se obratila Milici putem storija koji je vrlo brzo obrisala:

- Gledala sam sinoć isečak iz Amidžija. Pomno sam te slušala. Nego, boli, je l' da? A vidiš Milice, ti dođeš u emisiju i kukaš na sva zvona i tražiš podršku, i dobićeš je jer si u pravu. A šta ću ja Milice? Kome sam ja imala da kažem? Sećaš li se 2016. godine i duetske pesme "Još se branim ćutanjem" koju sam otpevala sa Alenom, čovek koji je došao po pozivu oca, pa bio zbunjen. Tu pesmu sam radila godinu dana, spremala, ona je bila plaćena... Bila sam na putu, posvađana sa celim svetom, znaš ko mi je bio celi svet, taj s kojim ti ne pričaš više... Milice, uzela si je, trepnula nisi... Evo, ja te i dalje podržavam, jer je sramno šta žena ženi može da učini, shvataš li sada, želim da naučiš iz svega ovoga - napisala je Olja.

Foto: Twitter.com/@prebitann

Autor: redportal.rs

#Ana Nikolić

#milica pavlović

#olja bajrami

#pesma

#provereno