Transfer bomba u Ljutice Bogdana

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama za novu sezonu u kojoj će braniti duplu krunu i pokušati da se plasira u Ligu šampiona. Zvezda u evropskim kvalifikacijama kreće od 2. kola što predstavlja veliki uspeh jer odavno nisu kvalifikacije počeli tako kasno. Ipak, prvenstvo kreće ranije nego ikad pa je vremena za pripremu veoma malo.

Ove sezone u prvenstvu je ulog veći nego ikad, šampion Srbije će naredne sezone direktno u Ligu šampiona! Zato uprava kluba vredno radi na dovođenju pojačanja koja će povećati konkurenciju i doneti potreban kvalitet za sve ciljeve.

Kako piše Žurnal.rs crveno-beli dovode krilnog napadača za čije će obeštećenje platiti 2.000.000 evra!

Osman Bukari će biti drugo letnje pojačanje Crvene zvezde! Sa Gentom je postignut dogovor o kupovini krilnog napadača za dva miliona evra i verovatno deset odsto od narednog transfera, a kad se sve završi papirološki oko plate igrača sa njegovim menadžerom potpisaće ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom u trajanju do 2025. godine.

Sve klupske strukture složne su u oceni da je Bukari izuzetno pojačanje za Crvenu zvezdu, njegov dolazak je praktično prvi posao novog šefa skaut službe Marka Marina. Nekadašnji kapiten kluba ima bitnu ulogu kad je stav o pojačanjima u pitanju, a u prošloj sezoni krilni napadač francuskog Nanta je fudbaler po njegovom ukusu.

Od marta Bukari je i reprezentativac Gane. Novi selektor Crnih zvezda pozvao ga je za mondijalski baraž protiv Nigerije i uspeo je da izbori učešće na Svetskom prvenstvu. U ta dva meča proveo je na terenu 28 minuta.

Zvezdina očekivanja od Bukarija su ogromna, o tome svedoči i odluka da ga svrsta u rang retkih za koje je rešena da plati obeštećenje od dva miliona evra.

Autor: redportal.rs / žurnal.rs

#bukari

#fudbal

#pojacanje

#zvezda