Milica je govorila i o uspehu albuma, ali i o vezi sa Nicolasom Saveljićem.

U poslednjoj epizodi emisije Amidži šou u goste je došla pevačica Milica Pavlović i tim putem je progovorila o skandalu o kome bruji javnost već danima, odnosno o pesmi Provereno i sukobu sa Anom Nikolić.

Naime, Milica Pavlović je objavila album Posesivna, a svaku od 14 pesama prati i visokobudžetni spot. Milica je uložila mnogo vremena, truda, ljubavi i novca u svoj četvrti studijski album i pesme su postale veoma slušane i popularne. Međutim, poslednjih dana Milica se našla u veoma neprijatnoj situaciji. Naime, na internetu se pojavio demo snimak pesme Provereno koji peva njena koleginica Ana Nikolić, koji je postao viralan. Nakon toga, osvanuo je i snimak sa Aninog nastupa na kome peva svoju verziju sa demo snimka pesme Provereno. To je prokomentarisala i Milica u emisiji.

- Ono što imam da joj kažem u ovom momentu: Sram je bilo! Sram je bilo svog imena, sram je bilo svoje karijere! Pre sedmicu dana sam poštovala lik i delo Ane Nikolić, voljela njene pesme, kao klinka sam gledala u Anu Nikolić i zamišljala sebe da budem zvezda. Prvo što je od nje otišao demo snimak, drugo objavljen je na Jutjub kanalu kao i zvanična pesma Ane Nikolić. Počinje nastup "Da krenemo sa mojom novom pjesmom, fali mi druga strofa da je napišem", to je toliko bezobrazno i pokvareno. Očekivala sam da će ona mene okrenuti, onako kolegijalno, ja nju ne poznajem. Da mi se desilo da mi procuri demo pesma, ja bih se izvinjavala, ja bih otišla i kupila joj drugu pesmu rekla bih "Evo ti pesma, desilo se, nije u redu". Apsolutno veliko "Sram vas bilo svim mojim kolegama koji šute", jer svi znaju koliko je teško danas doći do pesme, odovojiti novac, zaraditi. Ne treba mene niko da brani, ali ovo je sramota za muzičku industriju, ovo se nije desilo nikad - rekla je Pavlovićeva u emisiji.

Pored ove aktuelne teme, Milica je govorila i o uspehu albuma, ali i o vezi sa Nicolasom Saveljićem.

- Mi nismo više u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču - ispričala je atraktivna pevačica.

IZVOR: YT / AmiG Show

Autor: redportal.rs

#ana nikolic

#milica pavlovic

#provereno