Ko treba da provede veče uz knjigu ili televiziju, kome će ambicije danas izgledati smešne, a ko treba da razmotri svoj budžet? 🤔

OVAN

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Ne možete da se otmete utisku da imate tako malo vremena, a tako mnogo obaveza. Vi naprosto ne znate kako da se organizujete da ne trpi ni vaš poslovni ni privatni život. Potrebno je malo lukavstva i planiranja. Neko iz vaše okoline danas neće biti raspoložen za komunikaciju. Pustite ga da bude u svom svetu, ali budite u blizini ako mu nešto zatreba.

BIK

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Prijatelj ili član porodice se ponaša prilično neobično i izgleda vam rasejan. Razmišljaćete da problem možda ne leži u vama. To najverovatnije nije slučaj, dajte im malo prostora. Ukoliko ste u vezi, možete da očekujete da će vaš partner, zbog iznenadnih obaveza morati da otkaže sastanak sa vama. Provedite veče uz knjigu ili tv program.

BLIZANCI

Ovo je dan kada su vam čula i brzina u razmišljanju naglašeniji nego inače. U stanju ste da primetite sve što se oko vas događa, do najsitnijih detalja, a da pritom u tome ne učestvujete aktivno. Nečije ambicije će vam danas izgledati prilično smešne. Na vreme se povucite iz jedne rasprave. To vam trenutno uopšte nije potrebno.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

RAK

Neko dugo priželjkivano priznanje danas konačno dolazi do vas. Uspešno ste završili sve obaveze koje ste imali i možete da uživate u zasluženom uspehu. Neko ko vas je ranije kritikovao konačno ostaje bez teksta. Pred vama je dan stvoren za odmor i opuštanje. Uživajte u komplimentima svih onih koji vas podržavaju. Nađite vremena da proslavite sa vama dragim ljudima.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

LAV

Foto: Darkmoon_Art

Imaćete dosta vremena da razmislite u kom pravcu se odvija vaša karijera, emotivni odnos i, generalno, vaš život. Umesto da razmišljate koliko ste do sada postigli, fokusirajte se na budućnost. Nalazite se u fazi preispitivanja ciljeva i traganja za sopstvenim identitetom. Biće vam potrebno dosta energije, ali ne plašite se. Doći ćete do ispravnih zaključaka.

DEVICA

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Ovaj dan treba da posvetite brizi o vlastitom zdravlju i generalnoj kondiciji. Ne mislite da će neki problemi nestati sami od sebe. Ako ste se pretvarali da je sa vašim organizmom sve u najboljem redu, pa čak i da je zaista tako, vreme je za rutinsku kontrolu. Ništa bitno nećete propustiti ako jedan dan stavite neke druge obaveze po strani.

VAGA

Danas ćete odlučiti da učinite nešto za vašu materijalnu situaciju. Neke konkretne stvari treba da se promene - sa reči i obećanja pređite na dela. Pokušajte da odredite šta vas najviše motiviše i u kome možete da očekujete podršku. Ako ste sasvim sigurni da mnogo toga možete postići sami, onda je sve u redu. U protivnom, ne ustručavajte se da zatražite savet.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

ŠKORPIJA

Ovo je odličan dan za meditaciju i, generalno, stvari koje se tiču vašeg duha. Moguće je da ste pomalo razočarani jer se neke stvari ili promene u vašem životu ne odvijaju željenom brzinom. Takođe, vaše strpljenje vas pomalo izdaje. Pokušajte da razmislite o tome šta vam je u ovom trenutku najvažnije. Ne ulazite u nove projekte sve dok stare ne privedete kraju.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

STRELAC

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Ovo je odličan dan za vas, ali čuvajte se prekomernih obaveza koje ćete biti u iskušenju da preuzmete na sebe. Mišljenja ste da su izvesne finansijske poteškoće iza vas, ali realnost govori drugačije. Mnogo toga u vašoj budućnosti će zavisiti od današnjih poteza. Pokušajte da uvedete neke promene u načinu razmišljanja i/ili ponašanju.

JARAC

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Sumnjate u iskrenost prijatelja ili ljudi iz vašeg poslovnog okruženja. Imate utisak da se ponašaju čudnije nego obično i da nešto od vas kriju. Ovo verovatno nema veze sa vama. Konkretne osobe imaju neke svoje, lične probleme sa kojima ne žele da vas opterećuju. Potražite društvo nekog čija blizina vam trenutno prija. Neka to bude neko iz vaše porodice.

VODOLIJA

Bićete preokupirani razmišljanjima o količini novca koji posedujete. Niste sigurni da ga imate dovoljno za planirane investicije. Pažljivo razmotrite budžet i ako je neophodno, pozajmite od prijatelja ili uzmite kredit. ovo učinite samo ako planirate nešto isplatljivo. Na ljubavnom planu je sve u najboljem redu, iako danas nećete imati previše vremena da se posvetite voljenoj osobi.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

RIBE

Primate mnogo dvosmislenih poruka od članova porodice, prijatelja, poslovnih saradnika. Imate utisak da vam govore jedno, a misle sasvim suprotno. Insistirajte na iskrenosti. Ovo je naročito važno za vašu buduću komunikaciju i izbegavanje eventualnih nesporazuma. Obratite pažnju na prodavnicu koja se otvorila u vašem kraju. Moguće je da ćete naći nešto zanimljivo za vas.

Foto: Pixabay.com/Darkmoon_Art

Autor: horoskopius.com

#Dnevni horoskop

#Horoskop

#horoskopski znak