Žena se ničega ne seća, ali video snimci sve otkrili

Kako prenosi portal Mondo, 70-godišnji Britanac optužen je da je silovao svoju 34-godišnju ćerku dok je bio na odmoru na grčkom ostrvu Krit. Muškarac, koji nije identifikovan, uhapšen je u subotu nakon što je njegova ćerka dva dana pre toga otišla u policiju da kaže da je napadnuta u gradu Malija.

Žrtva je priznala je da je bila pijana i rekla da se ne seća ničega i da nije videla napadača, osim da je nosio potpuno belu odeću. Policajci koji su pregledali snimke sa sigurnosnih kamera rekli su da je par zajedno pio u baru kada je otac napravio nepristojne gestove prema svojoj ćerki, udario je u lice i potom je silovao na napuštenoj plaži.

Policija kaže da je njen otac nosio potpuno belu odeću. Doktori su rekli, lokalnom listu Neakriti, da je žena imala povrede koje su ukazivale da su nanesene kamenjem i granjem pronađenim na plaži. Istražitelji su dodali da je imala i povrede koje ukazuju na silovanje, kao i da su prikupljeni DNK uzorci.

Policija je uhapsila oca u subotu i privela ga u kancelariju lokalnog suda gde je optužen za krivično delo silovanja, seksualnog zlostavljanja i nasilja u porodici.

Čovek se izjasnio da nije kriv i oštro negirao da je odgovoran, pišu lokalni mediji. Rečeno je da je žrtva bila u neverici i rekla je policiji da njen otac nije mogao da izvrši napad.

Policija će oca zadržati u pritvoru najmanje do utorka. Grčki zakon dozvoljava smanjene kazne za osobe koje priznaju svoju krivicu i izvine se.

Autor: Mondo.rs

#Silovao

#grčka

#hapšenje

#krit

#nbegiranje

#otac

#prijava

#silovanje

#snimak

#Ćerku