Sa jakih zvučnika u periodu od više od pola sata čula se pesma Sprem`te se sprem`te četnici

Kupače na budvanskoj plaži Jaz šokirao je, kako piše podgorički Dan, prolazak dve pedaline sa kojih je sa zvučnika puštana muzika. Sa jakih zvučnika u periodu od više od pola sata čula se pesma Sprem`te se sprem`te četnici, i mnogo drugih uz scenografiju sa srpskom zastavom.

Očevici koji su snimili video kažu da su zaposleni u obližnjem ugostiteljskom lokalu pedalinama prevozili suncobrane od otvorenog plažnog bara Jedro, krećući se udesno sve do kraja plaže.

- Prevozili su suncobrane sa pedalinama, puštali četničke pesme i mahali zastavom. Mi smo redovno na toj plaži, nismo dosad doživeli ovakvu provokaciju. Da li je moguće da se ovo dešava u Boki kotorskoj? Poslodavac koji vrši ugostiteljske usluge na plaži dozvoljava svojim radnicima da ovo čine. Treba ga kazniti i najoštrije osuditi - apeluju svedoci ovog događaja.

Na ovu najpoznatiju bokeljsku plažu porodično dolaze mnogi ljudi od Kotora i Tivta do Budve i okolnih mesta, a naravno i gosti sa strane, te ovakvo ponašanje domaćina može negativno uticati na turističku posetu, piše Dan.

IZVOR: YT / Dan

Autor: Dan

#Gde na letovanje

#Jaz

#kotor

#Četničke pesme