Iako poštuje Nedu, on je istakao da nije prikladno da se žena njenih godina utegne u kostim i pokušava da imitira mlađe koleginice.

Aca Lukas i Neda Ukraden u svađi su još od izbora predstavnika Srbije na Pesmi za Evroviziju ’22, nakon čega su oboje najavljivali tužbe, do kojih još uvek nije došlo.

Lukas je ipak u jednoj emisiji odlučio da prokomentariše modernu muziku, ali i izvođače koji se priklanjaju istoj. Iako poštuje Nedu, on je istakao da nije prikladno da se žena njenih godina utegne u kostim i pokušava da imitira mlađe koleginice, kao što je učinila u svom spotu Bomba.

- Naša estrada ima jedan problem veliki. Kad se pojave novi trendovi, onda ovi stariji pokušavaju da idu u te trendove, pa nastanu ti ekstremni ispadi, kao što je, recimo, onaj spot Nede Ukraden Bomba. To je ekstremni ispad jedne žene koja je bila velika zvezda i imala najveći hit svih vremena Zora je, koji je bio najprodavaniji u istoriji stare Jugoslavije. Onda ona snimi pesmu i obuče se kao Mia Borisavljević sa onih 100 godina koliko ima i izgleda smešno. Ne mislim ništa ružno o njoj, nego hoću da kažem da je videla žaba da se potkiva konj, pa digla i ona nogu. Ne, ne može - rekao je Lukas.

Autor: redportal.rs

#Neda Ukraden

#aca lukas

#mia borisavljević