Tata, ovo je očajnicki pokušaj tvoje Ele i Vanje da te sahranimo. Tata, volim te 💔😭

Mostarka Elvira Stojić, koja godina bezuspešno traga za posmrtnim ostacima svoga oca Aleksandra Ace Stojića, na svom Fejsbuk profilu je objavila da nudi nagradu od 100.000 maraka za informaciju koja će je odvesti do mesta gde je ukupan njen otac, piše top portal.

- Visoka novčana naknada za informaciju koja će me dovesti do posmrtnih ostataka moga oca Aleksandra Ace Stojića odvedenog, iz stana u Ulici M. Đikića 14, na starom Veležovom igralištu 29. 10. 1993 u Mostaru. Olakšajte sebi i pomozite meni! DNK analizom ćemo utvrditi da se radi o mom ocu, da ga časno sahranim kako je i živeo, pored žene za koju je i život dao. Da spustim cveće na grob i njemu, toj dobroj duši od čoveka i da se tako završi ova agonija duga 29 godina. Tata, ovo je očajnicki pokušaj tvoje Ele i Vanje da te sahranimo. Tata, volim te - napisala je Elvira Stojić.

Ona je ranije u javnost iznosila informacije da su njenog oca Aleksandra Stojića u trenerci i papučama iz stana odveli pripadnici HVO-a 29. 10.1993. godine u Mostaru, žutim mercedesom i od tada mu se gubi svaki trag. Bilo je to tri mjeseca nakon što je odvedena i brutalno ubijena na trim stazi u blizini Bara u Mostaru, njena majka Nada rođ. Frenjo sa još dvije žene Hatidžom i Elvedinom Kajtaz i desetomjesečnom bebom.

Autor: Top portal

#Aleksandar Stoić

#Elvira Stojić

#Mostar

#nestali