Večerašnja utakmica između večitih rivala odlučiće pobednika ABA lige 🏆

Ljubitelji košarke večeras će imati priliku da gledaju odlučujuću utakmicu finalne serije ABA lige između večitih rivala Crvene zvezde i Partizana.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Partizan je uspeo da se u finalnoj seriji ABA lige vrati u igru i, nakon 2 pobede Crvene zvezde, izjednači i odvede finale u mastoricu.

Trener Partizana Željko Obradović pred večerašnji meč izjavio je:

- Treba se pripremiti razmišljajući o tome šta sve može da se promeni u odnosu na sve ove četiri utakmice koje smo odigrali. Detalji mali ponovo. Ono što bih ja voleo da ekipa ima isti moral, istu želju i požrtvovanje kao što smo imali praktično od druge utakmice u ovoj finalnoj seriji. Analizirali smo mnogo ovih prethodnih sedam dana, sve neke sitne detalje, naravno da se bavimo time kao što se time bave i u Crvenoj zvezdi. Očekujem zaista zanimljivu utakmicu i neka pobedi bolji.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Kapiten Rade Zagorac poručio je:

- Mislim da je ovo što je do sada viđeno, ako se koncentrišemo na košarkaške stvari, apsolutno dostojno finala Jadranske lige. Mislim da su dva protivnika ponudila različite stvari u ove četiri utakmice i da je dosta toga kvalitetnog moglo da se vidi. Mislim da će u petoj utakmici...'ajde opet ono malo izlizano da u derbiju nema pravila i taktike i sličnih stvari, ali mislim da se sve svodi na petu utakmicu i verujem da je sezona, onakva kakva je bila zaslužila da se sve završi u toj jednoj utakmici. Mnogo puta sam ponovio da nema puno mesta za neke izmene između utakmica, ovo je možda dan više, poslužiće ekipama da se regenerišu i mi ćemo videti šta možemo da ipak pripremimo za tu petu utakmicu.

Foto: redportal.rs/Marijana Vasiljević

Meč je zakazan za 20.00 časova, a Crvena zvezda je domaćin.

Autor: redportal.rs

#ABA Liga

#partizan

#zeljko obradovic