Desni bek ostaje

Milan Gajić je odbio prvu ponudu Crvene zvezde za produžetak ugovora, ali nova je finansijski daleko primamljivija i očekuje se da desni bek nastavi misiju na Marakani.

Posle negativnog odgovora na predlog da zarađuje 300.000 evra po sezoni, sada se priča o sumi od 450.000 evra. To bi trebalo da bude varijanta koja se ne odbija, piše Žurnal.rs.

Prvobitan ideja čelnika Crvene zvezde bila je da Gajić ostane za manju platu nego što je imao do sada, što je odbio.

Nisu odustali na Marakani, nego su izašli sa izdašnijom ponudom i bez obzira što ima mogućnost da dođe i do nešto veće cifre u inostranstvu jer bi otišao bez obeštećenja, očekuje se da nekadašnji zlatni omladinac srpskog fudbala prihvati da bez bonusa ima mesečnu zaradu od minimum 35.000 evra.

Kad je dolazio u Crvenu zvezdu, u zimu 2019. godine, Gajić je imao još godinu i po dana ugovora sa Bordoom, ali je pristao na finansijsku žrtvu kako bi zaigrao u Crvenoj zvezdi u drugom delu sezone. Po ugovoru sa Francuzima pripadalo mu je 55.000 evra mesečno do kraja sezone, a potom i 65.000 tokom naredne sezone za poslednju godinu.

Crvena zvezda nije zimus htela da produži ugovor sa Gajićem, dovela je Pićinija. Ispostavilo se da Italijan ima mnogo problema sa povredama i sigurno je da ne može da iznese težinu naredne sezone. U drugom delu proleća je Srbin bio standardan i igrao je tako da su u klubu poželeli da ga zadrže.

Autor: zurnal.rs

#desni bek

#gajic

#novi ugovor

#zvezda