Crno-belima određena kazna na nerede

Regionalna ABA liga kaznila je KK Partizan zbog incidenata na trećem meču finalne serije sa Crvenom zvezdom.

Partizan je, kao i Zvezda zbog druge utakmice, kažnjen delimičnim zatvaranjem dvorane u naredna tri meča u regionalnom takmičenju.

Osim toga, crno-beli su kažnjeni i sa 50.000 evra zbog brojnih nepravilnosti u organizaciji utakmice koja je u samom finišu prekidana zbog ubacivanja predmeta na teren.

Pored Partizana, kažnjen je i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zbog tehničke greške koju je dobio na istom meču. Crnogorski stručnjak ima rok 21 dan da uplati 300 evra koliko iznosi kazna.

- Zabranjuje se KK Partizan NIS prodaja i deljenje karata za delove tribina kako sledi: (I) prvih 10 redova tribine A; (II) prvih 13 redova tribine "BELA LOŽA"; (III) prvih 10 redova tribine "B"; (IV) celu tribinu "PARTER 4"; (V) celu tribinu "PARTER4 SENIOR"; (VI) celu tribinu "PARTER B"; (VII) celu tribinu "PLAVA LOŽA"; (VIII) prvih 12 redova tribine "VIP LOŽA"; a sve kako je to pobliže naznačeno žutom bojom na skici koja se prilaže ovoj Odluci i čini njen sastavni deo, a u odnosu na sledeću utakmicu na kojoj će biti domaćin, a koja utakmica je određena za dan 3. jun 2022. godine - navodi se u odluci Disciplinskog sudije ABA lige Hrvoja Vidana.

Autor: B92.net

#ABA Liga

#Finale

#kk partizan