Velika rekonstrukcija tima

Crvena zvezda ostvarila je ove sezone jedan od najvećih uspeha od Barija. Osvojena je nova dupla kruna posle zaostatka od 5 bodova za večitim rivalom. U finalu Kupa pobeđeni su crno-beli čime je Zvezda pokazala da je zasluženo na vrhu.

Pored toga, igrala se 1/8 finala Lige Evrope i može se reći da je nedostajalo malo sreće da crveno-beli naprave dodatni iskorak.

Ipak, nakon svega sledi velika rekonstrukcija tima. Već su došli Kangva i mladi Bogdanović dok se nova pojačanja tek očekuju. Uprava kluba je najavila da neće biti odlazaka igrača koji čine okosnicu tima, ali do rekonstrukcije tima će neminovno doći.

Prema pisanju Žurnala klub će sigurno napustiti Gobeljić, Živković, Dioni, Bakajoko i Falko, dok su na izlaznim vratima golman Popović, Gajić i Pankov.

Treba napomenuti da će biti još odlazaka, ali mahom će to biti mladi igrači koji će na pozajmicama tražiti svoje minute.

Naredne sezone Zvezda želi da napravi dodatni iskorak, napada se Liga šampiona ali domaći šampionat ostaće prioritet. Jer ulog će naredne sezone biti veći nego ikada a to je direktan plasman u Ligu šampiona.

Ne treba previše trošiti reči šta sve to donosi klubu u sportskom ali i finansijskom pogledu.

Autor: redportal.rs

#Dolasci

#liga sampiona

#odlasci

#rekonsturkcija tima

#zvezda