Pretio trojici policajaca.

Prvo je pijan vozio, a onda ga je zaustavila policija. Počeo vrijeđati policajce pa su ga oni isključili iz saobraćaja. Morali su upotrebiti sredstva prisile da bi ga svladali i priveli pri čemu je teže ozlijeđen jer mu je slomljena ruka.

Pune ruke posla imala je splitska policija s 57-godišnjakom koji je u zaustavljen pola sata iza ponoći u noći na 31. maja. Zaustavljen je na Zagorskom put bb u Splitu, dok je vozilom upravljao u alkoholizisanom stanju. Nakon što su ga policajci zaustavili pokušali su da ga testiraju što je od odbio, počeo je da ih vređa. Oni su ga potom isključili iz saobraćaja, a planirali su da ga privedu.

On se opirao pa su upotrebljena sredstva sile kako bi bio savladan pri čemu je teško povređen jer mu je slomljena ruka. Kad je doveden u stanicu saobraćajne policije, utvrđeno je da ne samo da je vozio alkoholisan, već i da je vozilom upravljao bez vozačke dozvole i to vozilom kojem je istekla registracija. Za sve je to prekršajno prijavljen, a kao je tokom privođenja i istrage pretio trojici policajaca, dobio je i krivičnu prijavu zbog pretnje.

Autor: Večernji.rs

#Put

#Saobraćaj

#nasilnik