Car pobesneo od ovog saznanja

U emisiji Pretres nedelje voditelj Darko Tanasijević najavio je prvu temu. Zadrugari su saznali da je publika izglasala Anđela Rankovića za jednu od osoba koje su ih najviše razočarale. Tačnije, Anđelo se našao na 3. mestu. Dok se ovo komentarisalo, došlo je do žestoke svađe između Dalile Dragojević i Marka Đedovića, u koju se umešao Filip Car.

- Mene niko ne može na svetu, ko misli da može, to mu se obije u glavu. Reši svoje laži - rekao je Car Dalili.

- Evo, ako neće ovde, neka kaže u Narod pita - rekla je Dragojevićka.

- Ja tvrdim da lažeš da nisi igrala igru sa Anđelom, radovala si se na svaku prenetu reč od njega. Da je hteo da bude sa tobom, bila bi sa njim! Poturala si se da te poljubi, videli smo snimak - pričao je Đedović.

- Anđelo, da li sam se ja poturala? - pitala je Dalila.

- Ja sam rekao svoje, ne zanima me ova priča - odbrusio je Anđelo.

- Ja bih voleo da svi koji su upoznati sa situacijom pričaju, ne zbog Dalile, nego zbog mene. Ja ne verujem ni sebi. A svi pričaju sada: "Da je Anđelo hteo, ona bi ušla u vezu", a drugačije kad se to dešavalo - ustao je Car.

- Niko nije drugačije pričaju. I kad smo gledali klipove rekli smo da se Anđelo pitao - skočio je Marko Osmakčić.

- Šta mene buni, ima par ljudi čije mišljenje uvažavam i koji su bili upoznati sitauciju. Treba da budete realni, kako bih ja imao bolju sliku. Ja sam upoznat sa nekim stvarima, sa nekima nisam. Meni je problem da li mi je nešto promaklo. Ja znam metode kako da izvučem to od nje. Znate ko je dao na težini ovome, ja, jer ja 24 sata pričam o tome. Ja dajem na težini tome. Namerno, da ne bih bio budala kojoj je nešto promaklo. Ja mogu ovde da kažem da joj opraštam druženje, ali namerno neću. Kao za Dejana, iščaščkao sam do zadnje stvari - poručio je Filip, dok je goreo od besa.

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#Anđelo

#Filip Car

#dalila

#đedović