Šokantan transfer Portugalca

Kako prenosi portal Mondo, prethodnih dana mediji u Italiji pisali su da Roma želi da pokvari Interove planove oko dovođenja Paula Dibale - čak se i Frančesko Toti javio kako bi ga ubeđivao da pojača tim Žozea Murinja, ali je Vučica možda krenula po nešto još veće. Želja je ni manje ni više - Kristijano Ronaldo!

Naravno, posao je još daleko od realizacije. Još se ne zna u kakvim je planovima Ronaldo kod novog trenera Mančester junajteda Erika Ten Haga, pa iako je Holanđanin govorio da napadač ostaje u klubu, to bi moglo da se promeni.

U timu sa Old Traforda poslednjih godina vlada haos, pa niko ne može da tvrdi šta će se desiti tokom ovog leta. Recimo, engleski mediji su pre desetak dana pisali o tuči na treningu, što bi moglo da utiče na Ronalda i ubedi ga da po drugi put napusti Mančester. 

Roma je stupila u kontakt sa Kristijanom Ronaldom kako bi mu predočila plan po kojem on stiže u Rim. To je želja Žozea Murinja, koji je Romi doneo prvi evropski trofej u klupskoj istoriji, a sada želi jači tim za narednu sezonu. U dogovoru sa Danom Fridkinom, vlasnikom rimskog tima, pronađena su neka potencijalna pojačanja.

Kao što smo već rekli, jedno od njih je Dibala, dok bi Žoze Murinjo voleo u timu i Kristijana. Portugalski trener i njegov legendarni sunarodnik sarađivali su u Real Madridu, a sada bi imali nešto drugačiji zadatak tokom zajedničkog posla.

Za razliku od španskog velikana gde su trofeji imperativ, Romi je prvenstveni cilj da se vrati u vrh italijanskog fudbala.

Iako se trenutna sezona može opisati kao uspešna zbog trofeja u Konferencijskoj ligi, Vučica je Seriju A završila tek na 6. poziciji i sa 23 boda manje od šampiona. Apetiti su porasli, a razlika u odnosu na najbolje u zemlji će morati da se smanji.

Autor: redportal.rs

#Engleska

#Italija

#Mančester Junajted

#Premijer Liga

#Transfer

#inter

#kristijano ronaldo

#roma

#seria a

#žoze murinjo