Da li ste među njima?

RAK 🥰

Dame rođene u znaku Raka jako su vezane za svoje partnere. Njihova ljubav je bezuslovna i učiniće sve za čoveka kojeg vole. Međutim, sklone su drami, čak i zbog trivijalnih stvari, ali to je stvarno mala mana u poređenju sa vrlinama koje je krase. Žena Rak će se posvetiti domu i od njega stvoriti raj za vas i vašu porodicu.

OVAN 💟

Astrolozi kažu da su žene Ovnovi dame koje svoje muškarce bacaju na kolena. One su izuzetno jake i nepopustljive, i učiniće šta god je potrebno da bi postigle svoje ciljeve. Ako mislite da ste dovoljno jaki da provedete svoj život sa ovom snažnom i hrabrom ženom, morate da se pobrinete da plamen između vas uvek gori. Žena Ovan će očekivati vašu pomoć i podršku u svemu što radi. Zbog toga, uživaćete u visokom društvenom statusu, jer će svako zbog nje početi da vas tretira s poštovanjem. Žene Ovnovi imaju pozitivan uticaj na svoje muževe, jer ih ohrabruju i osnažuju, podsećaju na njihove odgovornosti i stvari koje su vredne njihove pažnje.

LAV 🤍

Žene Lavice su snažne i oštre. Drugim rečima, one su rođene ratnice. Imaju neverovatnu snagu i sposobnost, pa im treba neko ko je jak kao i one. Nikada ne padaju na “obične” muškarce. Lavica se previše ne trudi da bi zavela muškarca koji joj se sviđa, njega će potpuno osvojiti njen šarm i snaga. One su posvećene i odane partnerke, i za svoje muževe će uraditi sve šta treba kako bi bili srećni.

Autor: Krstarica

#Lav

#Ovan

#rak