Tako kažu astrolozi 🤷🏻‍♀️

Blizanci

Ako ovo horoskopskom znaku niste dovoljno zanimljivi, može doći do prevara. Isto tako, ako ste vi ljubitelj rutine i monotonije, druga strana bi mogla da traži nešto (nekog) novog i uzbudljivog. Ne radi se toliko o tome da Blizanci žele ili vole da varaju, koliko o tome da imaju drugačije potrebe. Ako niste intuitivni za njihove potrebe, oni će pronaći nekoga ko jeste.

Lav

Ako neki znak smatra da svet treba da se vrti oko njega, onda je to Lav. Ne samo to, on očekuje da ga obasipate pažnjom i ljubavlju u svakom trenutku. Ako se vaša naklonost smanji ili počne da bledi, makar i malo, Lav će tražiti novu osoba koja će mu pružiti pažnju.

Škorpija

Ovo je horoskopski znak koji je poznat po svojoj strastvenoj i seksualnoj prirodi, a ona ne bledi čak ni kada je u vezi. Međutim, s njima treba biti oprezan jer nisu ljubitelji veza i veliki su zavodnici. Neretko znaju da se okrenu varanju i aferama kad veza postane preozbiljna ili kad počnu da osećaju da više nema strasti. Strast je najvažniji faktor u njihovoj vezi!

Strelac

Strelac uvek traži zabavu i uzbuđenje u svojim odnosima, bilo da ste s njim nekoliko nedelja ili nekoliko godina. Čak i ako ste u ozbiljnoj vezi, neretko znaju da se ponašaju kad ste u vezi bez obaveza.Kad osete neku vrstu „gušenja“ u vezi, brzo će potražiti zabavu negde drugde.

Autor: Krstarica / redportal.rs

#Blizanci

#Lav

#Strelac

#Škorpija