NATO nema jedan par očiju već 30 pari među kojima su i hrvatske.

Predsednik Zoran Milanović ponovno se obrušio na premijera Andreja Plenkovića koji je danas ranije kazao kako ih u EU-u i NATO-u ''gledaju čudno'' zbog Milanovićevih stavova. 

- Milanović ovo radi da bi naštetio politički HDZ-u u Hrvatskoj i u BiH. Trebamo štititi prava Hrvata u BiH, ali ne na ovaj način. Naši partneri u EU i NATO-u u nas gledaju čudno. Oni gledaju na nas, možete li vi to nekako rešiti - rekao je ranije Plenković. 

Milanović mu je odgovorio putem Fejsbuka, navodeći kako je on ''valjda sav uplašen za sudbinu svojih mokrih briselskih snova i želja zbog toga što hrvatski predsednik, zamislite, brani interese Hrvatske''.

- Taj večni diplomata i aspirant na briselske fotelje trebao bi znati, nakon toliko godina povlačenja po evropskim hodnicima, kako NATO nema jedan par očiju – kojih se on panično boji – već NATO čini 30 članica, to je 30 pari očiju među kojima su i hrvatske. Plenkovićev je problem što ne gleda svojim očima i bilo bi me briga za njegovu zaslepljenost karijerom da taj samodopadni varalica ne pokušava i Hrvatskoj zalepiti flaster na usta i staviti povez na oči. Kako ne bismo videli njegovu izdajničku politiku - naveo je Milanović.

Autor: Večernji list. hr

#Hrvatska

#Plenković

#milanović