Nije samo radna obuća već i modni dodatak

Zahvaljujući Konstraktinom nastupu na Evrosongu, porasla je potražnja za borosanama.

- Potražnja za njima je porasla nakon što se pojavila vest kako će biti na Evroviziji. Ovo je dokaz kako borosana više nije samo radna obuća već i modni dodatak, posebno otkada je dobila novi dizajn platna u šarenim i veselim uzorcima - rekao je portparol Borova Ivan Stažić za RTL, prenose Nezavisne.

- Bili smo upoznati s time da će predstavnica Srbije na Evroviziji Konstrakta nositi bele borosane. Naime, to smo saznali iz medija, isto tako i da su kupljene u poslovnici u Zagrebu. Sretni smo što je Konstrakta nosila obuću iz Borova na takmičenju koje su pratili milioni te izazvala toliku medijsku zainteresovanost za naš proizvod. Ovim putem želimo čestitati Konstrakti na visokom plasmanu na Evroviziji - dodao je.

Podsećamo, Konstrakti je borosane iz Hrvatske nabavio glumac Dejan Aćimović, koji živi u Zagrebu. On ih je uspeo pronaći za oko 250 kuna, a potom je kontaktirao se rediteljem Zrinkom Ogrestom, koji ih je odvezao u Srbiju. Naime, Ogresta je krajem april u Kombank dvorani imao premijeru svog filma Plavi cvet.

Prilikom prelaska granice, carinik je reditelja pitao što mu je u kutiji, a kada je Ogresta rekao da su to cipele za Konstraktu, carinik ga je samo pustio da prođe i poželeo mu srećan put 😍😍😍.

Autor: Index / nezavisne.com

#Konstrakta

#borosane

#evrosong