Mileni je istog dana po prijemu u Univerzitetski klinički centar Kragujevac obavljena hitna operacija.

Mileni je istog dana po prijemu u Univerzitetski klinički centar Kragujevac obavljena hitna operacija.

Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, nalazi se u teškom opštem zdravstvenom stanju i životno je ugrožena, kažu za Telegraf.rs u Univerzitetskom kliničkom centru Kragujevac, a kako saznajemo, ona neće biti transportovana na VMA.

- Pacijentkinja M.M. na lečenju je u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju UKC Kragujevac, u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - kažu u UKC Kragujevac.

Ona je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezena u ponedeljak, 16. maja 2022. godine, sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.

- Istog dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac - navode u ovoj ustanovi.

Zbog komplikacija zdravstvenog stanja, njen transport je rizičan.

Milena je radila kao medicinska sestra u Nemačkoj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Autor: Telegraf

#Kragujevac

#milena

#nasilje

#pokušaj ubistva