Cilj ovogodišnje donatorske večeri dogradnja i adaptacija 3 kuće i izgradnja prostorije za preradu mleka za ukupno 4 socijalno ugrožene porodice u vrednosti od 62.000 evra

Četvrto donatorsko veče Humanitarne organizacije Srbi za Srbe biće organizovano u Beogradu u utorak, 14. juna, sa početkom od 20 časova u restoranu Topčiderac (Bulevar vojvode Mišića 81 B). Cilj ovogodišnje donatorske večeri je dogradnja i adaptacija 3 kuće i izgradnja prostorije za preradu mleka za ukupno 4 socijalno ugrožene porodice u vrednosti od 62.000 evra 🍀🍀🍀.

Porodice koje SzS planira da pomogne kroz donatorsko veče:

📍 Todosijević sa petoro dece iz sela Velika Lomnica kod Kruševca 📍 Ivanović sa dvoje dece iz sela Klinovac kod Bujanovca 📍 Lazarević sa petoro dece iz sela Kutleš kod Leskovca 📍 Trajković sa sedmoro dece iz sela Donja Trnica kod Trgovišta

Foto: Redportal.rs/Srbi za Srbe

Želimo da okupljanjem prijatelja i donatora naše organizacije kroz ovo donatorsko veče izgradimo veliku zajednicu dobrotvora, dovoljno jaku da preokrene živote dece i njihovih porodica na put rada, učenja i opšteg boljitka u životu 🤗🤗🤗.

Učešće u ovoj donatorskoj večeri možete uplatiti kroz donaciju putem ugovora o donaciji za pravna lica ili naše donatorske platforme www.srbizasrbe.org/donacije sa napomenom ''za donatorsko veče u Beogradu''.

O SZS

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe nosilac je Ordena Svetog Save od 2015. godine i već punih 17 godina pruža pomoć za socijalno ugrožene porodice i zajednice širom Balkana, tokom kojih je prikupila više od 8 miliona evra donacija i sa njima obezbedila vrednu materijalnu pomoć za više od 2.800 porodica koje zajedno broje 14.000 dece, kao i pomoć za više od 100 projekata koji su za cilj imali pomoć čitavim zajednicama.

Autor: redportal.rs

#SZS

#Srbi za Srbe

#donatorsko veče