Trener Partizana smatra da je Partizan zaslužio titulu

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras Voždovac "na krovu" Tržnog centra Stadion 3:0 (2:0) u utakmici šestog kola plej-ofa Superlige i ostali u trci za titulu.

Uoči poslednjeg kola Partizan ima 2 boda manje od Zvezde i da bi osvojio trofej potrebno mu je da pobedi kod kuće Radnički iz Niša, a Zvezda izgubi na stadionu Rajko Mitić, upravo od Voždovca.

Dva gola, oba sa bele tačke, u 29. i 39. minutu postigao je Rikardo Mendeš, čime je sa 37 golova u sezoni oborio klupski rekord Mateje Kežmana, a u 66. minutu glavom posle kornera pogodio je Igor Vujačić.

Crno-beli u poslednjem kolu dočekuju Radnički, Zvezda je domaćin Voždovcu i bod joj je dovoljan za petu uzastopnu titulu.

- Ne nadam se više, mnogo sam razočaran, oduzeta nam je titula za koju mislim da smo je zaslužili. Nije realno, nije nam dozvoljeno, u više situacija smo brutalno pokradeni - rekao je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

- Verujem u ekipu Voždovca, moguće je da iznenade, svakako, ali neće moći da dođu uopšte u tu situaciju. Može da priča ko ta hoće, tu su činjenice. Ne znam ni kako da radim i funkcionišem u ovoj situaciji - istakao je Stanojević na konferenciji za medije i dodao da nije trenutak da se priča hoće li ostati u klubu.

Autor: Tanjug / redportal.rs

#stanoje