- Nije se ništa desilo, nismo prešli tu granicu da bi ona bila izigrana i da se seća kao krpa.

Sinoć je u Šiša baru Darko Tanasijević ugostio Anđela Rankovića. Tom prilikom on je progovorio o odnosu sa Dalilom Dragojević, kao i zbog čega je prekinuo komunikaciju sa njom.

- Šta se dešava sa tobom i Dalilom? - upitao je Darko.

- Ne dešava se ništa, niti će se dešavati. Rešili smo da prekinemo komunikaciju, flert i sve ostalo. Od toga nema ništa više. Mogu da kažem da je došlo do promene da ne želim da budem sa dovojkom koja me je izdala i prodala. Nismo ranije imali nikav kontakt dok nije bila ta podela budžeta, tu je nešto proradilo i nešto se dogodilo. Kao da se neki put otvorio. Ja sam rekao da neću ući sa njom u vezu, jer je uradila sve što je uradila. Rekli smo da sve ide svojim tokom. Nismo planirali ni ona ni ja, rekli smo, ako bude - biće. Ja sam rekao da bi verovatno došlo do veze mene i Dalile samo da se njoj ugase emocije. Ušao sam u to, iako sam znao da je to tako. Jedini razlog zbog kojeg sam se upustio je bio taj jer mi je bilo lepp. Meni je samo bilo krivo jer se napravilo kao da je bila najveća katastrofa. Nije se ništa desilo, nismo prešli tu granicu da bi ona bila izigrana i da se seća kao krpa. Mnogo bih se gore osećao. Ja nisam neko ko je pobegao od pritiska jer ne bih mogao da budem u vezi sa njom jer me je izdala i slagala. Mi nismo u vezi od trenutka kada sam rekao zbog onoga što neću da pređem preko toga. Ja sam to govorio njoj, svi su to znali. Ko nije čuo, neka vraća klipove pa neka gleda. Rekao sam da neću da pređem preko toga - rekao je Anđelo.

Foto: Printscreen YouTube/Zadruga Official

- Da li te je iznenadila činjenica da neki ljudi kažu da tebi traže Hodžu? - upitao je Darko.

- Ja znam da se moja majka ne oglašava. Ne zanima me ko se blizak pita, jedino me zanima da li moja majka nešto rekla, a znam da nije. Ja nisam u vezi sa Dalilom, da jesam, takođe majka se ne bi oglašavala. Ne mislim da sam je razočarao i nema petljanja u moje odnose. Ne mislim da sam razočarao svoju majku. Ne verujem da moji traže hodžu. Stvarno me to ne interesuje. Nema potrebe da se opterećuju takvim stvarima. Ja ne smatram da je naše prijateljstvo trebalo da se završi zbog Dalile. Krivo mi je zato što smo stvarno bili jako dobri napolju, ali eto - rekao je Anđelo.

U nastavku možete pogledati kako je to izgledalo:

IZVOR: YT / Zadruga Official

Autor: redportal.rs

#anđelo ranković

#dalila dragojević

#veza