Srpska predstavnica sabrala utiske

Naša ovogodišnja predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta donela je Srbiji visoko 5. mesto što je najbolji plasman naše zemlje još od 2012. godine.

Ana je danas sletela na aerodrom Nikola Tesla i sa medijima podelila svoje prve utiske nakon velikog finala:

- Umetnica je zdrava, svi smo zdravi i mislim da smo svi zadovoljni! Dobri smo. Srce jače kuca, drugačije jedno iskustvo, mislim da treba sve da mi se slegnu utisci, ali bilo mi je lepo da osetim šta je to Evrovizija, na razne načine. Na redu je spavanje i da jedemo nešto kuvano! Umetnica će biti nevidljiva... Dobili smo tu nagradu za umetnički nastup, znači nam sve to - započela je Konstrakta, a zatim nastavila:

- Bilo je uzbudljivo, to sa žirijem je bilo tanko, pa sam mislila da ovo ne prolazi ovde. Od publike smo na drugom, trećem mestu, čini mi se, to mi je draže! Ne znam šta sam pričala... Rekla sam da je bilo pristojno, pristojno mesto. Van uobičajenih nastupa smo bili - istakla je srpska predstavnica koja je od Evrovizije dobila nagradu za najbolji umetnički nastup.

Ana je izjavila koja zemlja je najviše iznenadila glasanjem:

- Osetila sam najveću podršku od naših suseda. Za publiku ne znam, dobili smo ukupan broj. Od žirija smo od Hrvatske i Crne Gore dobili 12, lepo. Iznenađenje je i 5 od Irske. Mislim da smo dobro prošli - istakla je.

Na pitanje kakvi su dalji planovi umetnice, Konstrakta je odgovorila šaljivo, u svom stilu:

- Umetnica planira da bude nevidljiva. Krećemo u taj projekat - zaključila je nasmejana Konstrakta.

Pogledajte nastup naše predstavnice na sinoćnjem finalu pesme Evrovizije:

IZVOR: YT / Eurovision Song Content

Autor: redportal.rs

#Konstrakta

#beograd

#evrovizija