"Mali je plakao i vrištao"

Jutros oko 8.30 časova u Ulici Grge Jankesa u Mirijevu, majka (40) sa detetom skočila sa trećeg sprata hodnika zgrade. Dete je odmah prevezeno u Urgentni centar. U toku je njegova reanimacija, a prema rečima komšija, ona ga je, navodno, polila kiselinom.

- Čuli smo da je dete polila i kiselinom - kažu komšije majke koja je skočila jutros i dodaju:

- Prema onome što smo čuli, dete je mučila od sinoć. Sve je počelo oko 21 čas. Čuli smo da ga vuče po stanu. Mali je plakao i vrištao.

Pored njega, u Urgentni centar je hospitalizovana i majka (40). Njena dijagnostika je još u toku, piše Informer.

Oboje su, inače, prevezeni svesnom stanju. Pali su na travu a ne na pločnik Žena ima i ćerku. Na mestu incidenta pojavio su suprug i otac koji je kratko razgovarao sa novinarom medija.

- Moja supruga je zdrava žena. Moji zaključci zbog čega je to uradila nisu validni. Molim vas da razumete moju situaciju - rekao je suprug žene koja se sa detetom bacila sa stambene zgrade.

Inače, supružnici su u fazi razvoda i ne žive zajedno.

- Bila je jedna prijava za nasilje u porodici. Naime, došlo je do svađe muža i žene. On je policiji rekao da je suprugu odgurnuo, a da mu je ona udarila šamar. Pred policijom su obećali da će srediti nesporazum i da se ovakve situacije više neće dešavati - kaže sagovornik blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je kod svetlarnika našla hoklicu i papuče žene.

Inače, na mesto tragedije došla je još jedna ekipa Hitne pomoći koja je hospitalizovala oca, odnosno, supruga žene koja je skočila sa njihovim sinom.

Autor: Informer

#dete

#kiselina

#majka

#majka sa detetom skočila sa zgrade

#sin