- Mogu reći da mi je Zadruga otvorila oči da mi pokaže koliko sam bio slep i nisam verovao ljudima kad su mi pričali gadne stvari za nju..

Tokom sinoćnje žurke došlo je do ponovnog zbližavanja Filipa Cara i Ane Jovanović. Oni su se prvo ljubili, a na kraju žurke završili su zajedno u kupatilu pod tušem.

Foto: Pink.rs/ PRINTSCREEN

Povodom toga se oglasio Nikola Ilić, Anin bivši dečko koji je za Pink.rs prokomentarisao pomirenje Ane i Cara.

- Zbližavanje Ane i Cara ne želim da komentarišem, svima je kristalno jasno da Ana unutra služi samo za "drndanje" i to kome god padne pod ruku, tako da nema tu mnogo toga da se priča, ko hoće on je "odradi" i šutne, kao što smo imali dosta prilika da vidimo - rekao je Nikola.

- Što se tiče grafita, sve pohvale za autora istih. Mogu reći da mi je Zadruga otvorila oči da mi pokaže koliko sam bio slep i nisam verovao ljudima kad su mi pričali gadne stvari za nju, a sada kada sve to vidim svojim očima mogu slobodno da kazem hvala Zadruzi i televiziji Pink što su ubacili malu "zmiju" u rijaliti i oslobodili me ološa, tačnije Ane dežurne službenice - rekao je Nikola o grafitima koji su osvanuli na Zvezdari, a posvećeni su Ani.

Autor: redportal.rs

#Ana Jovanović

#Filip Car

#Nikola Ilić

#ZADRUGA

#seks