Teatar Odeon će, bez sumnje, postati jedno od elitnih kulturnih mesta u Beogradu.

Pre nepunih mesec dana Željko Mitrović, vlasnik Pink Medija Grupe, poželeo da sa javnim mnjenjem podeli svoj najnoviji projekat. Kao što smo upoznati, u pitanju je Teatar Odeon - digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle u Beogradu na kom intenzivno radi.

Obzirom da je praznike proveo radno i kreativno, danas je odlućio da javnosti otkrije delić Odeon magije, te se obratio svojim Instagram pratiocima. On je podelio četiri slike budućeg Odeona i oduševio svoje pratioce na mrežama.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Ovako će izgledati foaeji mog Teatra Odeon sa najluđim stejdžom na svetu, sa 7 rotacionih površina i 5 hidraulicnih platformi, kompletnom automatizacijom, sa preko 100 000 w zvuka, 2 hologramske kabine, 500 m2 video zidova visoke rezolucije i sa audio-video postavkama u publici koja aktiviraju i čula perifernog vida. koji publici stvara dozivljaj kao da je deo stejdza! - rekao je Mitrović.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Ovaj 3D prikaz foajea mjuzikl Teatra Odeon govori da svakako Mitrović planira da u njega dosta uloži, ne bi li zadovoljio čula najzahtevnijih posetilaca, kao i da veoma detaljno planira svaki kutak ne samo da bi parirao i zadovoljio svetske standarde sličnih pozorišta, već i da stvori prostor koji će se na svetskoj sceni kotirati kao jedinstven i biti drugima inspiracija.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

Sudeći po najavama i reakcijama građana, nesumnjivo je da će Odeon postati jedno od najvažnijih mesta za kulturna okupljanja od sledeće jeseni kada se očekuje svečano otvaranje.

Foto: Instagram.com/Željko Mitrović

View this post on Instagram

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

IZVOR: IG / ZeljkoMitrovic

Autor: Redportal.rs / Pink.rs

#Zeljko Mitrovic

#mjuzikl

#pozoriste

#teatar odeon