Izvori: Bilo je krvi i stakla na sve strane

BANJALUKA: Dragan Miletić iz Banjaluke, osumnjičeni za pokušaj ubistva u tom gradu, umro je u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske, potvrđeno je za Nezavisne novine iz te zdravstvene ustanove.

- Pored svih napora u lečenju koje su uložili naši medicinski profesionalci, pacijent D. M. preminuo je jutros u 6 časova - rekli su za Nezavisne novine iz UKC RS.

Podsećamo, njemu je nakon hapšenja pozlilo, pa je završio u UKC RS, iz kojeg je tada saopšteno da je u teškom stanju.

Miletić je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti sugrađanina u jednom ugostiteljskom lokalu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac. 

On je, kako je tada nezvanično Nezavisnim potvrđeno, drogiran prvo flašom u glavu udario Sašu Ć. iz Kozarske Dubice, a potom nožem u grudi ubo Dragana S. iz Banjaluke. 

- Bilo je krvi i stakla na sve strane - rekli su tada izvori bliski istrazi i dodali da je Miletić odranije poznat po sličnim i teškim krivičnim delima, te da je u više navrata hapšen.

Iz Policijske uprave Banjaluka kazali su tada da je D. M. iz Banjaluke uhapšen zbog sumnje da je flašom u glavu udario S. Ć. iz Kozarske Dubice, zatim nožem u grudi ubo D. S. iz Banjaluke u ugostiteljskom objektu u ovom gradu.

Autor: nezavisne.com / Milan Ilić

#BANJALUKA

#Republika Srpska

#SMRT

#pokušaj ubistva