Koncert kojim popularna džez pevačica nastavlja svoju turneju počinje u 14.00 časova 17. aprila

Koncertna turneja Lene Kovačević, pod nazivom WELCOME TO CAFE, obeležiće muzičku koncertnu sezonu u 2022. godini.

Lena je sa svojim bendom već održala zapažene koncerte u Novom Sadu, Negotinu, Lazarevcu, a prolećni deo turneje nastavlja od 17. aprila kada će nastupiti u Beogradu na Trgu republike od 14h.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official)

IZVOR: IG / @lenakovacevic_official

Nakon toga sledi Skoplje 29.04 (Ekvilibrium), zatim 30.04. Leskovac (Narodno pozorište), 13.05. Pančevo (Kulturni centar), 17.05. Banja Luka (Banski Dvor) i 20.05. Užice (Kulturni centar). Od jeseni Lenu može očekivati publika u Nišu, Kragujevcu i drugim gradovima koji će biti dodatno najavljeni.

Na turneji koja predstoji, Lena u svom autentičnom stilu vodi publiku na pravo muzičko putovanje kroz njene popularne singlove koji se slušaju širom regiona i širom sveta, uz muziku iz filma Nije loše biti čovek koja je našla posebno mesto u plej listama publike i radio stanica. Takođe su posebna poslastica i Lenina specijalna izvođenja tradicionalnih srpskih pesama u specifičnom aranžmanu.

Više detalja o Leninim nastupima može se naći na njenim društvenim mrežama: Instagram i Facebook.

Lena Kovačević je kreativni ambasador nacionalne platforme Serbia Creates/Srbija Stvara, sa kojom sarađuje na posebnim i inovativnim koncertnim i muzičkim projektima. Predstavljala je Srbiju na Dubai Expo 2021, sa 2 uspešna nastupa, a njen glas i pesme mogu se čuti širom sveta, od Holandije, Belgije, Nemačke, Grčke, Italije, Kipra do Amerike, Afrike i Turske. Lena je i deo međunarodne produkcijske kuće „Pasion Turca.”

pročitajte još

RIJANA ostavila MOMKA

Autor: redportal.rs

#lena kovacevic