Nije sve kao u filmu 😅

Kada god vidimo scenu u filmu vođenja ljubavi pod tušem, to izgleda vrlo seksi i senzualno, te smo i sami želeli to da isprobamo sa svojim partnerom. Međutim, da li je u pravom životu isto sve kao i na filmu? 🤔

Prva razlika je u tome što su u filmu plaćeni glumci da glume da im je lepo i udobno. Druga razlika je u tome što na filmu nema tuša koji smeta, bočica šampona koje padaju svuda okolo i uvek je prikazano da je to najsenzualniji seks koji možete imati u životu. 

Zato i jeste film 😂! Ali nisu samo to stvari zbog kojih seks ispod tuša u pravom životu nije kao na filmu, postoje još realnija objašnjenja, piše Magazin Novosti 👇🏻👇🏻👇🏻

UVEK JE NEZGODNO POKUŠATI DA SE POZICIONIRATE

Bilo da je pod tušem ili kadom, čini se da parovi u filmovima to uvek rade tako bez napora. U stvarnosti, potrebno je mnogo više truda. Morate se postaviti dok vam oboje ne bude udobno, a to može da potraje! Manevrisanje oko glave slavine i boca šampona nije tako romantično. Pokušaj da pronađete pravu poziciju uvek zavisi od oblika tuša, stvari koje se nalaze oko vas i očigledno ličnih preferencija 😵😵😵. Zašto pravi seks pod tušem nije kao u filmovima, jer glumci nemaju ove prepreke, a uz to i odlično glume! 

ZGNJEČENE GRUDI NISU UDOBNE ILI SEKSI

Žene uvek izgledaju tako seksi u filmovima. Položeni su uza zid i srećni se smeju, uživaju u trenutku. Ne funkcioniše uvek tako. To što su vam grudi prignječene uza zid ili vam mokra kosa lepršala na licu tokom seksa pod tušem ne poboljšava trenutak. Da ne pričamo o klizanju pri svakoj promeni neudobnog položaja 🙄! 

TUŠEVI U FILMOVIMA SU UVEK VEĆI

Jedna očigledna razlika je budžet filma. Parovi obično dobijaju ogromne, prostrane tuševe koji imaju toliko prostora za kretanje. U stvarnosti, osim ako nemate sreće ili ste u luksuznom hotelu, naši tuševi nisu te veličine. Ponekad postoji i zavesa za tuširanje ili pokretni stakleni zid. Ove stvari su tako nezgodne i udaranjem u njih možete samo da pokvarite trenutak, ali i samu tuš-kabinu. Takođe, mlaz vode je uvek okrenut više ka jednoj osobi nego ka drugoj, te to može da smeta nekom od aktera. 

FAKTOR IZNENAĐENJA

U filmovima često vidimo kako se neko tušira, te partner polako otpozadi priđe i odmah se dešava radnja. Hajde, razmislimo kako je to u realnom životu? Momenat kada se tuširate je jedan od ranjivijih momenata, te ćete prvo imati faktor iznenađenja kada vas neko prekine u razmišljanju pod tušem, a onda ćete razmisliti da li ste raspoloženi za akciju 😂.

KONSTANTNO NAMEŠTANJE I KLIZANJE

U filmu biva kako pod tušem kreće najstrastveniji seks i počinje i završava se brzo u istoj pozi, gde oba partnera istovremeno doživljavaju vrhunac. U realnosti je drugačije - prvo, nemoguće je namestiti se u toliko ograničenom prostoru u jednu pozu i završiti. Posle nekog vremena postaće vam neudobno, te ćete se okretati, vrpoljiti, klizati, sve što će dekoncetrisati i ometati oba partnera, tako da priča o zajedničkom vrhuncu u toj situaciji je stvarno - filmska. 

Uživajte u vašem odnosu sa partnerom i nemojte da mislite da bilo ko doživljava seks kao što se prikazuje na filmovima, gde su glumci plaćeni za to, gde postoji studio, set i gomila ljudi koja ih gleda.

Autor: magazin.novosti.rs

#seks

#seks pod tušem

#tuš