Crno-beli oprezni, iako je utakmica bez rezultatskog značaja

Košarkaše Partizana pred najvažniju utakmicu sezone u Evrokupu očekuje zaostali meč u ABA ligi u kome igra protiv Cibone.

Regionalni derbi zakazan je za petak od 19.00 časova u Hali Aleksandar Nikolić, a pred poslednji izazov pred plej-of, trener crno-belih Željko Obradović izjavio je:

- Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to kako Cibona igra u poslednje vreme. Od kada je došao novi trener igraju na drugačiji način. Pokušali smo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, bez obzira što nema rezultatski značaj. Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa - poručio je Obradović. 

Kapiten Rade Zagorac je pred novi Klasik izjavio: 

- Poslednja utakmica ove sezone u ligaškom delu ABA lige. Potrebni su nam podjednaka ozbiljnost i pristup kao na nekim pređašnjim, koje su imale rezultatski značaj. Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, naročito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks. Možda ovaj meč nema značaj za stanje na tabeli, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe - naglasio je Zagorac. 

IZVOR: YT / BC Partizan TV

Autor: redportal.rs

#ABA Liga

#cibona

#kk partizan

#partizan