Maja: Volela bih da napravim duet sa Marijom Šerifović

Maja Louis je pevačica, muzičarka i tekstopisac. Muzikom se bavi još od ranog detinjstva 🤩. Do sada je objavila dva albuma: Buđenje i Krila. Drugim albumom nastavila je da gradi autentičnost, dobro potkovanu muzičkim legitimitetom porodice Louis 🎶. U svojoj muzici kombinuje različite žanrove (r'n'b, hip-hop, fank), dok piše o svojoj unutrašnjoj snazi, ali i ranjivosti. 

U intervjuu za Redportal.rs Maja nam je otkrila koja je pesma uvek dotakne, omiljeni instrument, kako bi opisala strast, omiljenu aplikaciju za dopisivanje, kao i da li više voli jagode ili lubenicu 😁.

Istina, emocija, fank, rumba, hrabrost – ovako nam je u 5 reči Maja opisala svoju muziku. Da li su takvi i njeni odgovori na naša ozbiljna ali i neozbiljna 🤭 pitanja, uverite se ispod 👇🏻👇🏻👇🏻

Foto: Dragan Jereminov/Dragan Jereminov

Koji nastup najviše pamtiš? 😎

Ovog trenutka pamtim svoj koncert koji se održao 31. 3. 2022 u Beogradu i još uvek sabiram utiske. Bilo je predivno i emotivno. Ekipa i ja smo se baš lepo spremili, tako da smo na samom koncertu bili opušteni i uživali smo 🎶. Marko je gostovao i izveli smo svoje duete. Kada se on sa mnom popne na binu, to je druga dimenzija 😍.
View this post on Instagram

A post shared by Maja Louis (@stlouismaja)

IZVOR: IG / @stlouismaja

Opiši u 5 reči svoju muziku.

Istina, emocija, fank, rumba, hrabrost.

Sa kime bi sa regionalne muzičke scene volela da sarađuješ a da još nisi imala priliku? 🤔

Volela bih da napravim duet sa Marijom Šerifović. Imam neki osećaj da bi se naše energije baš dobro poklopile 😎. Ona je sjajan muzičar i vokal i deluje mi i da je kul lik. Nismo imale još priliku da se upoznamo. Ali verujem da hoćemo, pa ćemo videti da li je i ona zainteresovana da stvorimo neku lepu pesmu 🎶.

Omiljeni muzički instrument? 

Volim sve instrumente, ali živ bubanj i perkusije su mi favoriti 😍. Pored muzike, volim i da plešem, tako da me dobar ritam uvek vozi. Pored Marka sam i ja malo naučila da sviram konge i kahon, u čemu veoma uživam. Međutim, osnovni instrument koji sam učila je klavir.

Najveći nestašluk koji si tokom odrastanja uradila sa bratom? 🤭

Uglavnom sam ja bila nestašna, a Marko je bio dobar 😂. Iskreno, ne mogu da se setim. Samo se sećam kako sam Marka stalno nervirala i maltretirala 🤣.

Foto: Redportal.rs/Ustupljena fotografija

Šta te je do sada u životu najviše žuljalo

Upoznavanje i prihvatanje sebe. Nikada se nisam uklapala, ali nisam ni želela da se uklopim. Sa jedne strane sam uvek volela to kod sebe, ali sam i prolazila, kao i svako, kroz razne nesigurnosti. Mnogo radim na sebi i želim da budem srećna i zadovoljna i super mi ide 😊.

IZVOR: YT / Maja Louis

 A šta te najbrže probudi?

Najbrže me bude moje greške 🙂 i najbliži kada mi ukažu na njih. Ne prija to uvek, ali me tera na razmišljanje i buđenje.

Foto: Redportal.rs/Dragan Jereminov

Kako bi opisala strast?

Osećam strast prema nastupu na bini. To je osećaj neverovatan, kao da mi sve vreme struji snaga i struja kroz celo telo. Osećam strast prema momku jer delimo nešto neverovatno. Ali da bih osećala strast, moram da imam poverenje. To sam ja 🤷🏻‍♀️.

Najradosnija reč je...? 😁

Najradosnija reč je sunce 🌞. Nasmejem se kada pomislim na sunce, kada pričam o suncu i dok priželjkujem da zasija.

Koja te pesma uvek dotakne? 

Često kada sam tužna i kada mi tata nedostaje, volim da čujem pesmu od Luther Vandross „Dance with my father again”.

Treba da imenuješ svoj parfem. Koje ime mu daješ i zašto? 😅

Buđenje 🤩. Parfem koji bi bio moj imao bi miris samopouzdanja i hrabrosti 😉.

Jagode ili lubenica? 🍓🍉

Jagode, jer su ukusne i kada su tople 😊.

Aplikacija za fotografije koju često koristiš? 📸

Nisam vešta toliko sa tim aplikacijama, ali ako mislite na filtere, volim onaj koji mi sakrije podočnjake kada sam umorna... 🤣

Foto: Dragan Jereminov/Dragan Jereminov

A omiljena aplikacija za dopisivanje? 

Volim i Viber i WhatsApp, mada mislim da je WApp malo bolji.

Da li su u životu bitnije male ili velike želje? 🤔

Bitne su jednako i velike i male želje. Malim željama, kada ih ispunimo, približavamo se ostvarenju velikih želja 🍀.

Poruka za naše gledaoce, čitaoce i slušaoce? 😊

Ne može da ne može! Može samo da nećeš 😅! Volite se, komunicirajte, upoznajte se iznova i iznova i podržavajte se. Ljubim vas 😘!

Autor: redportal.rs / Jovana Radić

#Ljudi govore

#Maja Louis

#Muzika

#REDintervju

#intervju