Čim je uleteo u prodavnicu, srušio se u lokvi krvi zapomažući.

Novosadska policija uhapsila je večeras A. K. (27) iz Kule i L. P. (26) iz Novog Sada, osumnjičene za pokušaj ubistva A. T. (38) iz Kule danas oko 14.15 u novosadskoj kladionici, nezvanično saznaje Blic od izbora bliskog istrazi.

Napadnuti A. T. je, kako saznajemo, u KC Vojvodine i teškog je opšteg stanja.

Podsetimo, incident se dogodio kockarnici na novosadskom Bulevaru oslobođenja, kada su dvojica mladića napali trećeg i zadali mu više uboda.

Nesrećni mladić je poslednjim atomima snage otrčao do obližnje prodavnice bele tehnike, ostavljajući za sobom krvave tragove na trotoaru. Čim je uleteo u prodavnicu, srušio se u lokvi krvi zapomažući.

- Začuo sam koleginicu koja je vrisnula i pogledao ka ulaznim vratima, gde je ležao momak sav obliven krvlju. Kolega i ja smo mu pritrčali i pokušali da zaustavimo krv i da mu pružimo prvu pomoć, dok je on nerazgovetno pričao, ali je bio u svesnom stanju. U međuvremenu je koleginica pozvala policiju i hitnu pomoć čije su se ekipe na našim vratima pojavile za svega par minuta - rekao je za Blic jedan od radnika prodavnice koji je pomagao nesrećnom momku.

Autor: Blic

#Kladionica

#napad

#ranjeno