Isplivali glasovi novinara!

Kako prenosi portal Mondo, Nikola Jokić bi mogao da odbrani laskavo priznanje ove sezone.

Tri imena su ostala, Nikola Jokić, Džoel Embid i Janis Adetekumbo. To je najuži krug kandidata za osvajanje MVP titule ove sezone. Ko će dobiti nagradu? Odgovor se još uvek ne zna, ali postoje dobre naznake da bi to mogao da bude Srbin.

Posebno posle jednog detalja koji se pojavio na društvenim mrežama. Novinari koji učestvuju u glasanju za to priznanje su morali da pošalju svoje glasove, a fotografija koja je isplivala na internetu je svakako nešto što ide u prilog srpskom centru.

Na njoj se vide glasovi jednog dela novinara i po tome deluje da je Nikola najbliži nagradi. Naravno, to ništa ne mora da znači, ali je svakako nešto pokazuje da bi Nikola mogao da odbrani laskavo priznanje koje je dobio prošle sezone.

IZVOR: Twitter / @SixersJustin

Zahvaljujući Nikoli je Denver ušao u plej-of. Njegove partije ove sezone, bez dvojice glavnih saigrača Džamala Mareja i Majkla Portera juniora, su samo jedan od pokazatelja zbog čega je zaslužio nagradu. Uz sve to ima nestvarnu statistiku.

Podsetio je na sve to i njegov tim zanimljivom slikom na svom Tviter profilu. Pokazali su sve statističke parametre u kojima je Srbin dominirao kao samo još jedan razlog zašto bi nagrada trebalo da pripadne njemu.

Uz sve to je Nikola ispisao istoriju nedavno. Postao je prvi čovek u istoriji NBA lige koji je u jednoj sezoni sakupio 2.000 poena, 1.000 skokova i 500 asistencija!

Autor: mondo.rs

#Denver

#Džoel Embid

#Glasovi novinara

#Janis Adetekumbo

#Jokic

#Jokić

#KOŠARKA

#NBA

#Twitter

#glasanje

#mvp

#pobednik

#procureli glasovi

#tviter