Glumac žrtva izolacije 😁

Glumac Entoni Hopkins postavio je na svoje društvene mreže urnebesan video koji je zasmejao sve njegove verne fanove. On je već neko vreme prava zvezda društvenih mreža, jer je u karantinu iz predostrožnosti, a vreme kao da ne prolazi, pa se mora nečim upotpuniti. Glumac je našao idealan vid zabave koji nije ništa drugačiji od onoga čime se inače bavi.

IZVOR: TW / @AnthonyHopkins

Slavni oskarovac svuda deli svoje doživljaje iz života u karantinu, a budući da gazi već 9. deceniju spada u grupu najugroženijih kojima je moranje da se čuvaju i izbegavaju kontakte. On je zbog rizika odlučio da većinu vremena provodi u sigurnosti svog doma, a usput je pribegao umetnosti ne bi li upotpunio vreme kod kuće.

- 253. dan karantina. Počinjem da osećam nuspojave. Šta vi mislite? - napisao je glumac, a usledili su duhovite reakcije njegovih fanova na grimase koje je pravio glumeći nuspojave.

"Takav lagani tik na licu proći će začas, siguran sam" , "Vaš humor je divan i preko potreban. Budući da sam medicinska sestra, napolju sam. Budite sigurni i zdravi" - bili su neki od komentara podrške glumcu, ali i svim ljudima u ovim teškim vremenima.

Autor: redportal.rs

#Entoni Hopkins

#Karantin

#nuspojave

#video