Fantastične zveri: Tajne Dambldora 🎬

Prvi dan Vikenda magije izazvao je veliku pažnju publike 🤩. U subotu, 9. aprila, u bioskopu Cinestar 4DX u Ada molu okupili su se mnogobrojni ljubitelji fantastike i magičnog sveta Dž. K. Rouling, uz influensere i ličnosti iz javnog života Beograda, koji su, uz uživanje u “magičnim aktivnostima” i “čarobnim” koktelima, pogledali pretpremijerno film Fantastične zveri: Tajne Dambldora studija Warner Bros. Pictures, u distribuciji Blitz filma 🎬.

Foto: Redportal.rs/CineStar/Dušan Milenković

Najveće interesovanje izazvali su magični zadaci za rešavanje, u posebnoj prostoriji,  koje je priredio MMR escape room, kao i posebni rekviziti za fotografisanje koji kao da su stigli direktno iz Hogvortsa: čarobni štapići, čarobnjačke kape, metle za letenje i još mnogo toga što je priredio tim sajta za ljubitelje magije Probušeni kotao, čiji su predstavnici uživo, kostimirani, oživeli neke od likova popularne franšize  🕯🦉.

Foto: Redportal.rs/CineStar/Dušan Milenković

Na posebnom književno-filmskom panelu FANTASTIČNI FENOMEN DŽ. K. ROULING, u saradnji sa Čarobnom knjigom, učesnici su se bavili fenomenom Fantastične zveri i celokupne franšize, koja već decenijama zavređuje pažnju brojnih generacija. Panel je vodila novinarka Ivana Adamović, a o temi su govorili Isidora Aćimov, sociološkinja, i Miljan Tanić, novinar i prevodilac. U saradnji sa Čarobnom knjigom omogućeni su i posebni vaučeri za najsrećnije za besplatnu knjigu Fantastične zveri: Tajne Dambldora, koja će biti objavljena tokom leta. Publika u bioskopu ovoga puta je dobila retku priliku da prvo pogleda film, a da knjiga po kojoj je film snimljen stigne kasnije 📘🎬.

Foto: Redportal.rs/CineStar/Dušan Milenković

U Vikendu magije uživali su, između ostalih: Jadranka Janković, Ivana Ćirica, Dragan Jeličić, Mina Dea, Milica Denić, Venoma, Dragana Daničić, Nevena Azinović, Nađa Jokanović, Ana Dimitrijević (Preduzetnica na delu) i mnogi drugi.

U najnovijem delu franšize Fantastične zveri: Tajne Dambldora profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Film se može pogledati u 2D formatu i u premium 4DX formatu, a ulaznice su u prodaji onlajn ili na blagajnama bioskopa.

IZVOR: YT / Blitz Film Srbija

Foto: Redportal.rs/CineStar/Dušan Milenković

Autor: redportal.rs

#Ada Mol

#CineStar

#Hari Poter

#Hogvorts

#Vikend magije