Prošlog meseca objavljeno je da je kraljica odlučila učiniti dvorac Vindzor svojim stalnim domom i glavnom rezidencijom.

Kejt Midlton i princ Vilijam, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa svojih troje dece trenutno žive u Kensingtonskoj palati u Londonu. Ipak, ovo neće još zadugo biti njihov dom. Naime, oni su odlučili da budu bliže kraljici Elizabeti II koja je proteklih meseci imala više zdravstvenih problema uključujući i COVIDA-19, što ih je navelo na ovakvu odluku.

Izvori tvrde da je par obišao više imanja, uključujući Frogmore Cottage, poznato kao mesto svadbene zabave princa Harija i Megan Markl. Moguće je i da se presele u jednu od manjih zgrada, Adelaide Cottage, smeštenu u srcu Home Parka u Vindzoru. Oni su razgledali i škole u Buckinghamshireu, Windsoru i Surreyu nakon što su razgledali školu Lambrook, u Ascotu.

Prošlog meseca objavljeno je da je kraljica odlučila učiniti dvorac Vindzor svojim stalnim domom i glavnom rezidencijom. Izvor je za The Sun rekao da potreba da se vojvoda i vojvotkinja od Kembridža presele u Vindzor "sve više" raste jer Endru "provodi puno vremena s kraljicom" pa kod ostalih članova kraljevske porodice postoje strahovi da uprkos tome što je razrešen svih kraljevskih dužnosti u martu, koristi svoju bliskost s kraljicom da joj se umili i kao odskočnu dasku natrag u javni život.

Prinčevi Čarls i Vilijam izrazili su zabrinutost zbog te situacije i ne žele da se takve situacije ponavljaju. Bili su zgroženi i zaprepašćeni Endruovom ulogom na misi za princa Filipa upriličenoj u Westminsterskoj opatiji krajem marta. Osramoćeni vojvoda od Jorka upleten u skandal zbog svojih veza s ozloglašenim Epstejnom, tada je kraljicu Elizabetu II otpratio do njenog mesta u prvom redu, a očekivalo se da će sveštenik odvesti kraljicu na njeno mesto.

Autor: Redportal.rs

#Princ Vilijam

#kejt midlton

#kraljica Elizabeta II