Nova sezona koncerata uveliko u toku i sve ih možete gledati na YOU TUBE! 🥳🥳

Mova sezona online koncerata pod nazivom Balkanrock sessions je uveliko u toku i možete ih gledati bilo kada na YouTube. Na svake dve sedmice možemo očekivati novog izvođača, a danas 4. arpila nam stiže sastav iz Pančeva, Bas i Stega.

Bas i Stega je melodična instrumentalna četvorka koje je za sada objavila dva studijska izdanja Nova Stvar (2015.) i Negde Daleko (2019.). Bend je pri kraju sa novim albumom koji planiraju da objave do kraja ove godine, a na Balkanrock session će nam premijerno predstaviti neke od tih pesama.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Bas i stega je veliki naslednik bendova poput Darkvud Daba i ostalih koji su na ovim prostorima negovali zvuk elektronike na pravim instrumentima, gde semplovi samo služe kao mala pomoć. Ovo je zvuk budućnosti i zvuk koji može da spoji najrazličitije moguće ljude sa šarenim muzičkim ukusima. Publika bi trebalo da postane svesna njihove moći da šire zvuk koji će pomiriti netrpeljivost rokera prema elektronici, ali i nezainteresovanost rejvera prema muzici koju oni smatraju za masnu i zastarelu.

Foto: redportal.rs/redportal.rs

Podsećamo, serijal online koncerata Balkanrock Sessions startovao je sredinom prošle godine koncertom velikog crossover sastava Eyesburn. Posle toga su nastupili i Moussaka, Obojeni Program, Bolesna Štenad, Ida Prester, Funk Shui i Naked. Dok u novoj sezoni do sada smo mogli da slušamo Keni nije mrtav i Bullet for a Badman.

Sve pomenute bendove možete pogledati u bilo kom trenutku na YouTube i poslušati i na ostalim muzičkim platformama kao što su Deezer, Spotify, Apple Music i Tidal.

Celo gostovanje grupe Bas i Stega možete pogledati i odslušati ovde 😊 :

IZVOR: YouTube / Balkanrock

Autor: redportal.rs

#Apple music

#Balkanrorck

#Balkanrosk sessions

#Bas i Stega

#Bolesna štenad

#Bullet for a Badman

#Deezer

#Elektronika

#Eyesburn

#Funk Shui

#Ida Prester

#Instrumental

#Keni nije mrtav

#Moussaka

#Muzika

#Naked

#Negde Daleko

#Nova Stvar

#Obojeni program

#Rejv

#Spotify

#Tidal

#You Tube

#gostovanje

#kvalitet

#muzičari

#rokeri

#sessions

#četvorka