Demi je u braku sa Brusom Vilisom rodila 3 ćerke.

Dok se njen bivši suprug Brus Vilis bori s afazijom, strani mediji su objavili da je Demi Mur (59) u vezi sa švajcarskim kuvarom Danijelom Humom, vlasnikom niza restorana širom sveta.

Par je snimljen početkom marta u prvim redovima na reviji modne kuće Chloe tokom pariskog Fashion Week-a, a zajedno su viđeni i tokom izlaska iz istoga hotela u kome su tada odseli.

- Jako su zaljubljeni i trenutno je izazovno. Danijel jako puno radi, smene su duge u njegovom restoranu Eleven Madison Park, ali svejedno nalazi vremena za Demi. Često mu se ona pridružuje na romantičnim večerama u restoranu - rekao je izvor blizak paru za Page Six.

Foto: Instagram.com/portalmujer.ar / the_webnews

Hum je vlasnik lanca elitnih restorana NoMad, kao i restorana Davies and Brook u Londonu, a pre 3 godine povezivali su ga s udovicom Stiva Džobsa, ali nije jasno u kom trenutku su njih dvoje prekinuli svoju romansu. Takođe, viđen je u društvu sa Megan Markl, prije nego što se udala za princa Harija.

Mur je pre švajcarskog kuvara bila 8 godina u braku s Eštonom Kučerom. U dugogodišnjem braku s glumcem Brusom Vilisom rodila je 3 kćerke, a pre nego što je upoznala Brusa, Demi je bila 5 godina u braku s muzičarem Fredijem Murom.

Autor: redportal.rs

#Brus Vilis

#Danijel Hum

#Kuvar

#afazija

#demi mur